Medence Gépészeti Szerelés


Magán személyek medencéje és közületi fürdők - uszodák számára egyaránt!


Medence építésben gondolkozik és nem tudja mire van szüksége ahhoz hogy a víz megfelelően legyen vegyszerezve? A szűrők és víz forgató rendszerek számos lehetősége közül nem tudja melyik az Ön számára ideális? Ha a medence test már megvan de nem tudja hogyan vágjon bele a medence gépészetének kialakításába vagy meglévő rendszerét szeretné ha átvizsgálnánk vagy akár fejlesztenénk forduljon hozzánk bizalommal!
 

Kiépítés vagy átalakítás?
Minden esetben akkor a legjobb és legegyszerűbb a feladat ha már a tervezéstől kezdve egy cégnél van a medence gépészetének kialakítása és megvalósítása! Ezzel szemben ha utólagos átalakításról, szerelésről vagy karban tartásról beszélünk akkor lehet egyszerűbb és bonyolultabb az igények és a korábbi kivitelezéstől függően! Az esetek nagy részében ugyanakkor minden átalakítás és kialakítás elvégezhető a medence gépészettel kapcsolatban!

 

Elöregedett - Régi gépészetAbban az esetben ha medencénket huzamosabb ideig nem használjuk az kihat a medence gépészetére is! Ezen felül vannak a gépészetnek sajátosságai amire karbantartás szempontjából fontos oda figyelni! Ezekben a dolgokban is segítségére lehetünk! Karbantartáskor minden alaposan átvizsgálva és szakszerűen leellenőrizve cseréljük az elöregedett gumi tömítéseket és műanyag fogyó-kopó alkatrészeket. Ezek elengedhetetlen folyamatok egy medence gépészet újra indításánál!

 

Víz védelem!A víz "betörése" ellen védenünk kell medencénk gépészetét! A pára az egyik legnagyobb ellensége! Hiába rendelkeznek gépészeti elemeink megfelelő minősítésű burkolattal, a hosszú távon párának és víznek kitett gépészet előbb utóbb meghibásodáshoz vezet! A legjobb védekezés a párával szemben hogy aktív vagy passzív szellőztetéssel látjuk el medence gépészetünk aknáját. Vizes akna esetén zsompszivattyú beépítésével a gépészeti eszközök megemelését követően védekezhetünk a vízkárral szemben a leghatékonyabban!


Mi a beépített úszókapcsolóval ellátott zsompszivattyút ajánljuk!

 

Földfelszíni GépészetAz adott körülmények függvényében a medence gépészet kialakítása történhet földfelszínen is, tehát nem aknába kerül telepítésre a medence vegyszerezéséhez és víz forgatásához, illetve egyéb kiegészítő lehetőségekhez szükséges gépészet. Ilyenkor a legfontosabb amire figyelnünk kell, hogy nem következhet be szárazon futás. Vagyis a gépészet rendszerében mindig megfelelő mennyiségű víznek kell lennie ahhoz, hogy rendeltetés szerűen működjön, ne hibásodjon meg! Ez kiváltképp a kezdeti feltöltéskor igényel körültekintést. Fontos továbbá a téliesítéskor történő megfelelő szintű víztelenítés!

 

Szeretne medence gépészetben segítséget?

Kattintson a doboz ikonra és kérje ingyenes árajánlatunkat még ma!